back

Працівників водного господарства привітали із професійним святом

28 травня 2019

Сьогодні на базі Ніжинського міжрайонного управління водного господарства відбулось засідання Колегії Деснянського басейнового управління водних ресурсів, котре провела начальник управління Наталія Грудницька, на тему підготовки меліоративних систем до вегетаційного періоду та завдань на 2019 рік.

 

У рамках засідання запрошені гості мали можливість привітати присутніх працівників водного господарства із їх прийдешнім професійним святом, котре щороку відзначається у першу неділю червня. Серед запрошених були голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, голова районної ради Олег Бузун та міський голова Анатолій Лінник.

 

Працівники галузі здійснюють управління водними ресурсами, їх охорону та відтворення. Завдяки цим людям кожен з нас має вдома питну воду, насолоджується водним плесом річок та озер, сільськогосподарські підприємства збирають вдалий врожай, а екосистема торф’яників захищена від пожеж. Про це говорили посадовці, вітаючи працівників водного господарства із святом. Вони також вручили кращим грамоти та подяки. Зокрема, Вячеслав Івашин відзначив:

 

  • Олександра Качана, провідного інженера з охорони праці Ніжинського МУВГ;
  • Наталію Тимошенко, начальника відділу експлуатації водогосподарських систем Ніжинського МУВГ;
  • Тетяну Ступак, інженера з підготовки кадрів І категорії Ніжинського МУВГ.

 

Також своїх підлеглих із святом привітали начальник Деснянського басейнового управління водних ресурсів Наталія Грудницька та начальник Ніжинського міжрайонного управління водного господарства Володимир Тарасенко.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА