back

Чергова перемога хореографічних колективів Ніжинщини

28 травня 2019

25 травня в м. Чернігів завітали на ІІI Обласний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Терпсихора об’єднує таланти» багато талановитих хлопчиків та дівчаток, які були готові показати все, на що здатні. Тож своїм гарним настроєм та танцями вони дивували і запалювали сцену. 


Серед цих талановитих дітей були учасники зразкового хореографічного колективу «Полісяночка» Ніжинського районного будинку культури під керівництвом Марії Михальської та колектив «Креатив» - учні Талалаївської філії Ніжинської районної дитячої школи мистецтв, викладач Світлана Сварська.

 
За результатами конкурсу ці колективи отримали високі нагороди:


- зразковий хореографічний колектив «Полісяночка» зайняв І місце в змішаній віковій категорії в номінації «народна хореографія» та ІІ місце в молодшій віковій категорії в номінації «сучасна хореографія»;


- колектив «Креатив» зайняв ІІ місце в змішаній віковій категорії в номінації «сучасна хореографія».


Діти вкотре довели свій талант, а керівники колективів професіоналізм та майстерність. Переможці отримали багато подарунків: значки, дипломи та кубки.


По поверненню додому дітей чекала приємна несподіванка – іще одна нагорода за їхні здобутки: голова Ніжинської районної державної адміністрації Вячеслав Івашин подякував дітям та батькам за гідне представлення Ніжинського району на обласному фестивалі-конкурсі «Терпсихора об’єднує таланти» та вручив кожному учаснику дипломи та солодкі подарунки.

За інформацією районного будинку культури