back

Свято Останнього дзвоника у Талалаївській школі

24 травня 2019

Сьогодні в усіх школах Ніжинського району пролунав останній дзвінок. Цей день особливо зворушливий для випускників, адже від завтра на них чекає шлях самостійності, відповідальності та рішучості. Хвилюючись зустрічали свято і першокласники, адже останній дзвінок пролунав для них вперше, а попереду перші, такі жадані літні канікули.

 

Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин традиційно відвідує шкільні свята у Ніжинському районі, цього разу він приїхав до Талалаївської школи. Він привітав усіх школярів, випускників, їх батьків та педагогічний колектив закладу із святом. Випускникам побажав вдалого складання ЗНО, вступу у вищі навчальні заклади, здобуття професії в майбутньому та здійснення усіх мрій. Решті – добре відпочити та оздоровитися, вчителям – наснаги та творчого підходу у новому навчальному році.

 

Із святом Останнього дзвоника усіх присутніх привітав директор школи Петро Козачук та куратор ГО «Правозахист Плюс» Анатолій Гунько, котрий подарував навчальному закладу інтерактивну дошку.

 

Особливо зворушливими були виступи першачків та випускників. Представникам саме цих класів було доручено подзвонити востаннє в цьому навчальному році. Загалом святкова лінійка була невимушеною та креативною.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА