back

Зі святом Перемоги привітали ветеранів війни

10 травня 2019

Щороку, за доброю традицією, керівництво району долучається до акції «Зі святом Перемоги!» та відвідує ветеранів війни та учасників бойових дій за місцем їх проживання. У Ніжинському районі їх залишилось лише 22-є. Їх життєві долі, бойові подвиги та повчальні історії – це скарб інформації, що формує справжню, невигадану й неприховану історію про Другу світову війну. Тому і для самих ветеранів, котрі потребують звичайної уваги, і нам – нащадкам спілкування з ними дуже важливе.

 

Так, 08 травня, зустрілась з учасниками бойових дій заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко. Вона привітала ветеранів із 74-ю річницею перемоги над нацизмом, вручила їм вітальні листівки від керівництва Чернігівської облдержадміністрації та обласної ради, райдержадміністрації, районної ради та голови районної організації ветеранів і продуктові набори.

 

У с. В.Кошелівка відвідала Трохима Миколайовича Феня, у Черняхівці – Івана Івановича Касяна, у с. Бурківка – Андрія Терентійовича Дзюбу, у Крутах - Івана Яковича Назаренка та Івана Романовича Закалюжного.

 

До відвідування учасників бойових дій удома долучились і сільські голови населених пунктів.

 

Вітаючи ветеранів зі святом, Оксана Миколаївна бажала їм здоров’я та довголіття, щастя та благополуччя, подякувала за мужність і патріотизм, а головне - за гідний приклад для нащадків.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА

Фото Олександра Василенка, газета «Ніжинський вісник»