back

Урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу-премії "Гордість району 2019"

06 травня 2019

Споконвіків славилась Ніжинщина своїми родючими землями, і неповторними краєвидами, історичними пам’ятками і вільним, козацьким духом. Та найбільшим і найдорожчим її надбанням завжди були і залишаться люди – невтомні трударі.

 

Ніжинська земля, яка народила і дала путівку в життя Олександру Кониському, Марії Заньковецькій, Ігорю Качуровському, Юрію Мушкетику, Івану Морозу  і багатьом нашим відомим землякам, продовжує і сьогодні щедро обдаровувати Україну своїми працелюбними, заповзятими, відданими синами і доньками! Саме вони її гордість і слава!

 

Районний конкурс «Гордість району» започаткований Ніжинською районною державною адміністрацією вже стає доброю традицією. Це свято, яке називає імена, шанує досягнення, талант, професіоналізм і працьовитість наших сучасників.

 

Конкурс проводиться з метою створення умов для підвищення професійної майстерності працівників різних галузей господарства; розвитку лідерства у суспільному житті району; активного залучення мешканців району до життєдіяльності їх громад; виховання у жителів відчуття гордості за свою плідну працю; формування бажання у підростаючого покоління досягти нових успіхів заради процвітання рідного краю, а також для виявлення видатних і талановитих особистостей, відзначення інтелектуальної та професійної еліти району, нагородження його жителів за найбільш вагомі професійні досягнення.

 

Відповідно до рішення оргкомітету конкурсу переможці визначені в наступних номінаціях: «Місцеве самоврядування», «Керівник», «Фахівець», «Кращий колектив», «Підприємництво», «Сільське господарство та промисли», «Меценат», «Охорона здоров’я», «Соціальний захист», «Освіта», «Наставник», «За мужність і патріотизм», «Громадський діяч», «Фізична культура і спорт», «Культура і мистецтво», «Родина року», «Майбутнє Ніжинщини» Інформація про конкурсантів

 

Цьогоріч урочиста церемонія нагородження переможців та лауреатів конкурсу-премії «Гордість району» відбулась 04 травня у Ніжинському академічному українському драматичному театрі ім. М.Коцюбинського.

 

Вітали конкурсантів керівництво району, посадовці й керівники міськрайонних організацій та поважні гості, зокрема голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, голова районної ради Олег Бузун, народний депутат України Олександр Кодола, депутат Сейму Латвійської Республіки Алдіс Адамовичос, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА Ніна Лемеш, директор Департаменту агропромислового розвитку ОДА Юрій Ткалич, депутати обласної ради Ірина Грозенко та Валерій Гавриленко, голова Ніжинського відділення Чернігівського Земляцтва Олександр Харченко.

 
 
 

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА