back

До уваги учасників антитерористичної операції та учасників Революціїї Гідності щодо проходження психологічної реабілітації у 2019 році!

12 квітня 2019

 

           З метою реалізації Постанови Кабінету міністрів України від 12.12.2017р. №1057 «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях» (зі змінами), учасники антитерористичної операції та постраждалі учасники Революції Гідності можуть пройти психологічну реабілітацію. 

              Для проходження психологічної реабілітації учасник антитерористичної операції, постраждалий учасник Революції Гідності звертається до районного управління соціального захисту населення за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання (перебування) із заявою, складеною в довільній формі, а для діючих військовослужбовців – за місцем перебування (розташування військової частини (підрозділу).

 

               До заяви про направлення учасника антитерористичної операції, на психологічну реабілітацію учасник АТО додає копії та оригінали документів:  

- копію посвідчення учасника бойових дій;

- посвідчення постраждалого учасника Революції Гідності (для вказаної категорії громадян);

- особи з інвалідністю довідку  МСЕК про наявність інвалідності;

- копію документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції.

 

 

Перелік реабілітаційних закладів, які надають послуги стаціонарно

1.

ДП «Південь Курорт сервіс санаторій «Орізонт»,

Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н,

смт. Сергіївка, вул. Гагаріна, 1а

[email protected]

(04849) 47657

(050) 4953002

2.

ТОВ «Примор’я» на базі санаторію ім.. С. Лазо, Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н,

смт. Сергіївка, вул. Набережна, 3

[email protected]

(04849) 47240

(098) 4256432

 

            

              За додатковою інформацією звертайтеся до управління соціального захисту населення Ніжинської РДА за тел. (04631) 7-15-87.