back

Кубок миру і дружби

08 квітня 2019

За підтримки Федерації футболу Ніжинського району, Ніжинської районної державної адміністрації, Ніжинської сільської ради 6 квітня у с. Ніжинське на центральному стадіоні відбувся турнір з міні-футболу «Кубок миру і дружби». У змаганнях взяло участь 6 команд.

 

Спочатку ігри відбувалися у двох групах. Першу групу виграла Кунашівка і вийшла у фінал, де зустрілася з переможцем другої групи - «Сокіл» (с. Данина). Саме серія пенальті визначила переможця Кубку миру і дружби – ним стала «Сокіл» (с. Данина), ФК Кунашівка задовільнилася срібними нагородами. На радість місцевим вболівальникам третє місце посіла «Фортуна young» (с. Ніжинське), яка виграла у «Юності» (с. Талалаївка).

 

Церемонія нагородження провели Ніжинський сільський голова Володимир Орел, голова Федерації футболу Ніжинського району Олексій Чернета та ветерани спорту с. Ніжинське, вручивши медалі призерам та кубок чемпіону. Усі команди отримали задоволення від гри мільйонів.

 

Футбольний сезон у Ніжинському районі відкрито, попереду на нас чекає багато змагань. А вже 13 квітня в с. Талалаївка відбудеться матч за суперкубок Ніжинського району, де зійдуться ФК «Липів Ріг» та ФК «РІД» (с. Сальне).

Олексій Чернета, голова Федерації футболу Ніжинського району