back

Обрано новий склад Громадської ради при райдержадміністрації

05 квітня 2019

    Вчора, 04 квітня, відбулись установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Ніжинській районній державній адміністрації за участі заступника голови райдержадміністрації Оксани Мелашенко.

 Виступаючи перед присутніми, Оксана Мелашенко побажала конструктивної роботи  новому складу Громадської ради та висловила сподівання на  плідну співпрацю. Наголосила, що працювати на благо громад Ніжинщини повинно бути головною метою у їх роботі. Оксана Миколаївна запевнила, що влада готова підтримати та прислухатись до будь-яких виважених пропозицій та ініціатив громадськості.

 Відповідно до порядку денного голова ініціативної групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при райдержадміністрації Інга Чеботаєва, яка також була обрана і головою установчих зборів, проінформувала про проведену роботу.

 Далі було затверджено кількісний та персональний склад консультативно-дорадчого органу. До Громадської ради увійшло 9 представників інститутів громадянського суспільства.

 


 

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації