back

Зустріч керівництва району з ветеранським активом

07 березня 2019

 Сьогодні, у переддень чудового весняного свята, Міжнародного Дня прав жінок і миру, відбулася зустріч із ветеранським активом Ніжинщини очільників району -  голови районної державної адміністрації Вячеслава Івашина та голови районної ради Олега Бузуна. Відкрив захід голова районної організації ветеранів Володимир Карпенко.

 

 Розпочали зустріч з приємної місії нагородження активісток ветеранського руху з нагоди жіночого свята. Вячеслав Івашин та Олег Бузун вручили Почесні відзнаки Івочко Любові Павлівні, голові первинної ветеранської організації с.Безуглівка та Дереці Ніні Іванівні, голові первинної ветеранської організації с.Переяслівка.

 

 Керівники району, виступаючи перед ветеранським загалом,  подякували всім присутнім за активну життєву і громадську позицію, закликавши до подальшої співпраці та, в свою чергу, запевнили, що влада буде робити все для того, щоб зберегти та примножити всі надбання минулих поколінь та рухатись у напрямку зробленого молоддю європейського вибору. Наше головне завдання - покращення життя та добробуту людей шляхом реалізації започаткованих Президентом України та Урядом реформ – наголошували посадовці.  Побажали, щоб діти та внуки жили у щасливій, розвиненій та процвітаючій державі.

 

 Після урочистої частини був проведений Пленум ветеранської організації, на якому обговорили підготовку до звітно-виборної кампанії та ряд інших актуальних питань, що стосуються соціального захисту людей похилого віку, активізації співпраці первинних ветеранських організацій з органами місцевого самоврядування тощо.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації