back

Воїнів-інтернаціоналістів привітали із 30-ю річницею виведення військ з Афганістану

15 лютого 2019

Сьогодні у міському будинку культури афганська родина Ніжинщини зібралась на урочисті заходи з нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

 

До своїх побратимів із вітальним словом першим звернувся голова райдержадміністрації, учасник бойових дій Афганістану Вячеслав Івашин. Він подякував кожному за виконаний з честю й мужністю військовий обов’язок, за приклад підростаючому поколінню та виховання сьогоднішніх героїв. Відзначив, що ніжинська афганська родина завжди була згуртована, побратими підтримували один одного, замінили матерям загиблих синів. Закликав так само дружно жити й далі, висловив вдячність за міцну громадянську позицію та побажав кожному міцного здоров’я.

 

З вітаннями звернулись до присутніх у залі голова районної ради Олег Бузун, міський голова Анатолій Лінник, голова ГО «Ніжинська міськрайонна організація ветеранів Афганістану» Сергій Ступак та заступник ніжинського військового комісара Аркадій Вартанов. Посадовці вручили низку нагород воїнам-афганцям, героям АТО та активним учасникам ГО НМОВА. А Сергій Ступак також вручив нагрудні знаки «З нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану».

 

Атмосферу свята для присутніх створили артисти міського будинку культури, вихованці хореографічної школи «Ритм» та ічнянський гурт патріотичної пісні «Набат».

 

По завершенню урочистих заходів на знак пам’яті загиблих до підніжжя пам’ятника воїнам-афганцям були покладені квіти.

 
 
 

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА