back

Про порушені питання громадою на сході села в Черняхівці

12 лютого 2019

Основною формою роботи по вирішенню життєво важливих питань території є сходи сіл, які проходять в зимовий період в усіх громадах району.

 

У залі засідань Черняхівської сільської ради учора, 11 лютого, на загальні збори зібрались жителі сіл Черняхівка та Лісове.

 

Районну владу представляли Олег Бузун, голова районної ради, та Сергій Батрак, перший заступник голови райдержадміністрації.

 

Заслухавши звіт сільського голови Валентини Щербини за минулий рік та перспективи на рік прийдешній, виступи керівників місцевих установ, селяни з низкою питань звертались до представників районних служб. Громаду хвилює криміногенна ситуація в населеному пункті, заміна опор ліній електропередач, відсутність вуличного освітлення, ремонт доріг, які псуються вантажівками. Не задовольняє селян маршрут автобусного сполучення. Крім того, більше 50 % жителів громади не заключили договори з сімейним лікарем.

 
На всі порушені питання відповіді надавали присутні представники Ніжинського РЕМу, ТОВ "Дружба Нова" Кернел, поліції, сімейний лікар Ніжинської районної амбулаторії.


Підвели підсумок заходу Олег Бузун та Сергій Батрак , які зупинились на адміністративному устрою території, перспективах соціально-економічному розвитку громади та району, а також вказали на шляхи вирішення порушених проблем.

За інформацією Ніжинської районної ради