back

Сергій Батрак: головне для громади - визначитись з пріоритетами, трансформувати проблеми у завдання та проекти

08 лютого 2019

   

     В селі Колісники відбулася зустріч першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Батрака з жителями громади.

     Він  ознайомив присутніх з економічними показниками діяльності району в різних галузях у розрізі 2016-2018 років, із залученням коштів Державного фонду регіонального розвитку та субвенції на соціально-економічний розвиток для вирішення  пріоритетних потреб  громад,  з позитивними зрушеннями, започаткованими децентралізацією, зокрема з перевагами, які отримають мешканці територій після створення ОТГ. Також наголосив, що зараз держава передає більше повноважень на місця, це стосується і землі і доріг.  А тому націлив громаду максимально скористатись цими можливостями для реалізації певних проектів будівництва чи реконструкції об’єктів, які є важливими та необхідними для села. Значну увагу було акцентовано на реалізації медичної реформи на теренах району.

   Перший заступник голови райдержадміністрації також вислухав проблеми, які турбують жителів села. Найбільш болючою темою для мешканців виявилась експериментальна реформа ПАТ «Укрпошта». Після запровадження пересувних мобільних відділень, які розпочали обслуговувати села з невеликою чисельністю мешканців, люди відчули значне погіршення якості наданих послуг. Це стосується і оплати комунальних платежів, із запізненням надходить  друкована преса.

    Серед пріоритетних завдань Колісниківської громади на 2019-2021 роки – ремонт місцевих доріг, завершення робіт по облаштуванню вуличного освітлення, виготовлення генеральних планів населених пунктів Колісники та Мильники.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації