back

Обговорили актуальні питання життєдіяльності району

04 лютого 2019

       Сьогодні, 04 лютого, відбулась розширена нарада з актуальних питань життєдіяльності району, яку провів голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин.

    Учасники наради обговорили важливі питання, що стосуються  функціонування галузей та бюджетних установ району, про які звітували  начальники управлінь, відділів, секторів райдержадміністрації, керівники  установ.

   На постійному контролі у керівництва райдержадміністрації -  стан реалізації реформ у районі. На цьому була зосереджена особлива увага під час обговорення. Зокрема, що стосується реформи первинної медичної ланки, потрібно ще багато зробити у цьому напрямку. Як наголошували голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та перший заступник голови Сергій Батрак, треба відпрацювати механізм роботи лікарів первинної ланки з метою надання більш якісних та доступних послуг жителям району. Також піднімали питання утримання фельдшерських пунктів, медикаментозного забезпечення населення, в тому числі і інсуліном тощо.

Присутніми керівниками було озвучено ще ряд актуальних питань, серед яких укладання бюджетними установами договорів на постачання електроенергії, стану розрахунків за енергоносії, роботи із сім»ями у складних життєвих обставинах, захисту прав дітей, соціального захисту громадян тощо.

             За підсумками розгляду питань на робочій нараді головою райдержадміністрації було дано ряд доручень.

 

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації