back

Зміни в законодавстві обговорили із сільськими головами під час семінару-наради

17 січня 2019

Сьогодні, 17 січня, у залі засідань районної державної адміністрації для сільських та селищного голів відбувся традиційний семінар-нарада, котрий провів керівник району Вячеслав Івашин.

 

У 2019 році на сільські та селищну ради чекатимуть перевірки органів реєстрації. Про це повідомила начальник Ніжинського МВ Управління Державної міграційної служби в Чернігівській області Світлана Іваненко та вказала на ті недоліки в роботі, котрі конче необхідно виправити.

 

Питання оформлення колективної власності на землю та зміни в законодавстві щодо механізму вирішення цього питання озвучили фахівці міськрайонного управління у Ніжинському районі та в м. Ніжині Головного Управління Держгеокадастру в Чернігівській області Ірина Стусенко та Ліна Майдан, а також перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак.

 

Озвучила зміни в порядку призначення субсидій начальник відділу адресних виплат управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Жаркова. Звернула увагу, що кожен, хто отримав субсидію або навіть не отримав її, має написати заяву про надання субсидії на житлово-комунальні послуги до 1 травня 2019 року.

 

Перший заступник начальника Ніжинської ОДПІ Сергій Шовкун надав роз’яснення щодо змін у податковому законодавстві на 2019 рік, зокрема у сфері туризму, і що стосуються безпосередньо сільських та селищних рад.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА