back

Голова райдержадміністрації провів розширену робочу нараду

15 січня 2019

 

Сьогодні, 15 січня, відбулась розширена нарада з питань життєдіяльності району, яку провів голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин. У роботі взяли участь заступники голови Сергій Батрак та Оксана Мелашенко, керівник апарату Тетяна Липко, начальники управлінь, відділів, секторів райдержадміністрації, керівники районних установ.

      В ході наради обговорені проблемні питання та  їх вирішення у межах повноважень районної державної адміністрації.

Під час обговорення питань медичного обслуговування населення, було акцентовано основну увагу на проведенні заходів по забезпеченню інсуліном хворих на цукровий діабет, стану епідемічної ситуації по захворюваності на грип та ГРВІ по району,  організації роботи Комунального некомерційного підприємства «Ніжинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин акцентував особливу увагу на забезпеченні постійного контролю за розчисткою доріг та максимального залучення до робіт інвесторів та дав завдання відповідним службам.

Начальник відділу агропромислового розвитку Марія Носенко наголосила, що за підсумками минулого року валове виробництво сільськогосподарської продукції виконано на 122 %.

Начальник управління соціального захисту населення Олександр Шевчун повідомив, що виплати по пільгах та субсидіях за тверде паливо повністю профінансовані. Крім того, визначились із відшкодуванням за медикаменти чорнобильцям. Також озвучив невтішну статистику, що стосується демографічної ситуації у районі: за рік померло 681 чол.

В.о.директора  ЦСССДМ  Юлія Чос  інформувала про організацію збору коштів на лікування дитини Бойко Веніаміна, який отримав важкі опіки.

Серед озвучених були також питання визначення об’єктів реконструкції та будівництва у 2019 році за кошти ДФФР та підготовки відповідних проектів, проведення закупівель через систему «ProZorro», надання державних дотацій фермерським господарствам, підготовки до відзначення Дня Соборності тощо.

За підсумками розгляду питань на робочій нараді головою райдержадміністрації було дано ряд доручень.

 

Сектор інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю райдержадміністрації