back

Обговорили основні напрямки роботи у новому році

02 січня 2019

 

 

Сьогодні, 02 січня, відбулась розширена нарада з питань життєдіяльності району, яку провів голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин. У роботі взяли участь заступники голови Сергій Батрак та Оксана Мелашенко, начальники управлінь, відділів, секторів райдержадміністрації, керівники районних установ.

Учасники наради обговорили та узгодили основні напрямки роботи у новому році та проблемні питання, які потребують першочергового вирішення та стосуються  функціонування галузей та бюджетних установ району.

Особливу увагу керівництвом РДА під час наради було зосереджено на обговоренні наступних питань: надання первинної медичної допомоги жителям району у 2019 році та фінансування медичних послуг, укладання бюджетними установами договорів на постачання електроенергії у зв’язку з реформуванням ринку електричної енергії, фінансування закладів соціальної сфери сільських рад, які приєднались до Вертіївської та новоствореної Ніжинської ОТГ та вирішення кадрових питань.

Крім того, Вячеслав Івашин акцентував увагу на проведенні постійного моніторингу та контролю за розчисткою доріг від снігу з метою забезпечення нормальної життєдіяльності населених пунктів району та безперебійного руху автотранспорту. 

        Присутніми керівниками було озвучено ще ряд актуальних питань, зокрема, про зростання захворюваності серед населення на гострі респіраторні вірусні інфекції, вирішення питання утримання фахівців із соціальної роботи у сільських радах, проведення роботи із сім’ями у складних життєвих обставинах, придбання засобів реабілітації для осіб з інвалідністю, соціального захисту громадян тощо.

           За підсумками робочої наради головою райдержадміністрації  було дано ряд доручень.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації