back

Представники громад Ніжинського району взяли участь у одноденних військових навчаннях

22 грудня 2018

У зв’язку з введенням на території Чернігівської області правового режиму воєнного стану, з метою перевірки навченості військовозобов’язаних, а також проведення для них інструкторсько-методичних занять для надійної та ефективної охорони та оборони міста Ніжин та Ніжинського району у випадку загострення ситуації в країні, 22 грудня, у м. Ніжин на полігоні «Сапсан» були проведені одноденні навчальні збори 163 батальйону територіальної оборони, який формується на фондах Ніжинського об`єднаного міського військкомату під керівництвом військового комісара майора Володимира Якущенка.

 

Участь у зборах взяло понад триста чоловіків та жінок Ніжинщини і Носівщини. Учасники навчань здобули знання з інженерної та медичної підготовки, а також набули навиків з теоретичних та практичних основ стрільби з автоматів.

 

Серед учасників зборів з Ніжинського району – працівники районної державної адміністрації на чолі з головою Вячеславом Івашиним, працівники районної ради разом з головою Олегом Бузуном, керівники громад та сільських рад.

 

Також у навчаннях взяв участь заступник військового комісара Чернігівського обласного військкомату полковник Олег Цибульський.

 

 

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА