back

Колегія райдержадміністрації: обговорили Проекти бюджету і Програми економічного та соціального розвитку району на 2019 рік

18 грудня 2018

    Сьогодні, 18 грудня, відбулось спільне розширене засідання Колегії райдержадміністрації та Президії районної ради, яке провів голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин за участі голови районної ради Олега Бузуна, керівників районних установ, структурних підрозділів РДА, представників засобів масової інформації.

     На розгляд членів Колегії та Президії районної ради було запропоновано два найважливіші документи життєдіяльності району у наступному році: Проект районного бюджету на 2019 рік та Проект Програми економічного і соціального розвитку району на 2019 рік.

     Проект бюджету наступного року представила начальник фінансового управління Світлана Алемша. У своїй доповіді вона надала інформацію про заплановану суму доходів та видатків по галузях освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури тощо, видатках районного бюджету на реалізацію місцевих програм.

     Презентуючи Проект Програми економічного і соціального розвитку району на 2019 рік, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Вадим Шелест зробив аналіз економічного і соціального розвитку   району у 2018 році та детально зупинився на основних завданнях та пріоритетних напрямках економічного і соціального розвитку у 2019 році.

     Присутні питання порядку денного активно обговорили. Члени Колегії прийняли рішення схвалити Проекти районного бюджету та Програми економічного і соціального розвитку району на 2019 рік для подальшого винесення їх на розгляд сесії районної ради.

      Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА