back

Ми можемо все, тільки крок нам назустріч зробіть

30 листопада 2018

 

 

     Сьогодні, 30 листопада, у районному будинку культури в с. Талалаївка відбувся фестиваль особливих талантів «Ми можемо все, тільки крок нам назустріч зробіть», започаткований у минулому році за ініціативи голови райдержадміністрації Вячеслава Івашина.

    У цьому році формат заходу дещо змінено, організатори залучили до нього не тільки дітей, але й дорослих. Проте, головною метою залишається виявити та підтримати їх творчі надбання, допомогти їм самореалізуватися, подолати ізольованість та привернути увагу громадськості до проблем дітей та дорослих цієї категорії.

    Привітали учасників фестивалю та присутніх у залі голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та голова районної ради Олег Бузун. Посадовці побажали всім міцного здоров’я, добра, благополуччя, сили духу, віри у завтрашній день, натхнення та оптимізму.

   Організатори заходу підготували чудову розважальну програму з різноманітними конкурсами, флеш-мобом з усіма присутніми у залі,  теплою, невимушеною атмосферою спілкування. Учасники мали змогу продемонструвати свої здібності в хореографії, вокалі, декламуванні віршів.

   Відбулось знайомство з людьми, які своєю творчістю та майстерністю проявляють любов до життя, до рідного краю, які довели, що навіть маючи обмежені можливості, можна жити повноцінним життям, реалізуючи себе в різних видах мистецтва, спорті та інших сферах. Це художники Іван Опанасенко з  с.Ніжинське та Сергій Гакал із с.Світанок.

    Усі учасники фестивалю отримали подарунки та солодощі.

  Своїми успіхами в спорті, науці, громадському житті особи з фізичними обмеженнями доводять, що завдяки силі духу і цілеспрямованості можна досягти таких висот, які й здоровій людині не завжди під силу. Разом з тим, як ніхто інший, ці люди потребують підтримки і заохочення, бо їхнє життя - це щоденна боротьба.

 

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації