back

Аграріїв району привітали з професійним святом

16 листопада 2018

 

       Ніжинщина завжди славилася талановитими людьми, дбайливими господарями та невтомними трудівниками й по праву є осередком міцних сільськогосподарських традицій. Тому, сьогодні у залі районної державної адміністрації зібралися працівники полів та ферм, ветерани праці, механізатори, тваринники, фермери, спеціалісти сільського господарства, - всі, хто своєю невтомною працею, незважаючи на погодні умови та соціально-економічні негаразди забезпечують країні щедрий урожай.

     Щирими і теплими словами вітали працівників з наступаючим професійним святом  голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин, голова районної ради Олег Бузун, народний депутат України Олександр Кодола та начальник відділу агропромислового розвитку РДА  Марія Носенко. У своїх виступах посадовці подякували усім трударям Ніжинщини за самовіддану працю, щедрість душі, любов до свого рідного краю, до своєї землі, побажали високих врожаїв, здоров’я, тепла і злагоди в родинах та мирного неба.

       - Сільськогосподарські підприємства, що здійснюють свою діяльність на теренах району, як ніхто розуміють проблеми села і тому дбають не лише про високі врожаї чи надої, а й про громади на території яких вони працюють. Це і постійна підтримка шкіл, дитячих садочків, медичних закладів, закладів культури, допомога у ремонті доріг населених пунктів. Хочеться висловити особливу подяку  від районної влади за таку співпрацю та розуміння – наголосив голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин.

        З нагоди професійного свята кращі працівники галузі отримали почесні відзнаки різних рівнів. А музичні виступи працівників культури подарували приємні хвилини радості, тепла, гарного настрою для всіх учасників заходу.

    За багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу та з нагоди Дня працівників сільського господарства спільною Почесною грамотою райдержадміністрації та районної ради нагороджено головного агронома ТОВ «Ніжин-Агро» Поліну КАРПЕНКО.

         Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено ВАСИЛЕНКА Михайла Михайловича, генерального директора товариства з обмеженою відповідальністю «Агронадія».

           Грамотою районної державної адміністрації нагороджено ПРИКОЛОТУ Сергія Миколайовича, водія сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Рід».

          Подяку голови районної державної адміністрації оголошено:

             АЛЕКСЄЄНКУ Володимиру Володимировичу, машиністу-трактористу  товариства з обмеженою відповідальністю «Ніжин Агро»;

             ГНИПІ Ніні Петрівні, оператору з вирощування молодняка великої рогатої худоби сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Лосинівська»;

             ГРИЦЕНКУ Олександру Михайловичу, завідувачу майстернею товариства з обмеженою відповідальністю «Баришівська зернова компанія»;

            ДЕМЬОХІНУ Олександру Івановичу, механізатору приватно-орендного підприємства «Ксена»;

            КОЗЛОВСЬКОМУ  Сергію Анатолійовичу, механізатору фермерського господарства «Деметра»;

           ОПАНАСЕНКУ Валерію Михайловичу, механізатору фермерського господарства «Липоворізьке»;

             ШОСТЦІ Марині Миколаївні, завідувачу канцелярії Ніжинського агротехнічного коледжу;

             ЮРОШ Ользі Валеріївні, старшому інспектору з кадрів Ніжинського агротехнічного коледжу.

   

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації