back

Вячеслав Івашин узяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня працівників сільського господарства у Ніжинському агротехнічному інституті

15 листопада 2018

         Сьогодні, 15 листопада, голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин узяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників сільського господарства, що відбулись у Ніжинському агротехнічному інституті.

       Виступаючи перед учасниками зібрання, Вячеслав Івашин, перш за все, подякував студентам за те, що вони обрали саме цей навчальний заклад, який готує кваліфікованих спеціалістів для сільського господарства, викладачам за ті глибокі знання та практичні навички, які вони дають для опанування професій. Звертаючись до студентської молоді, голова райдержадміністрації закликав продовжувати славні хліборобські традиції, економічний курс нашої держави, бережно відноситись до землі, яка є найбільшим багатством.

         До вітань також долучились голова районної ради Олег Бузун, заступник директора з навчальної роботи відокремленого підрозділу НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут» Ірина Демчук, доцент кафедри агроінженерії Володимир Василюк.

         Не обійшлося цього дня і без відзнак, які вручили керівники району з нагоди свята.

       За значний внесок у розвиток агропромислового комплексу району Грамотою Ніжинської районної державної адміністрації нагороджено Пунтуса Дмитра Михайловича, завідувача навчально-науково-виробничою лабораторією переробки сільськогосподарської продукції відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів та природокористування України «Ніжинський агротехнічний інститут».

       Подяку голови Ніжинської районної державної адміністрації оголошено:

 Кубраку Ігорю Михайловичу, провідному юрисконсульту відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів та природокористування України «Ніжинський агротехнічний інститут» та Мірошник Лілії Вікторівні, кухарю їдальні відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів та природокористування України «Ніжинський агротехнічний інститут».

 

 

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації