back

Районна військово-патріотична гра «Я патріот»

11 жовтня 2018

Уже традиційно напередодні Дня захисника України в Ніжинському районі проводиться районна військово-патріотична гра «Я патріот». Цього разу захід відбувся 11 жовтня на території діючої військової частини - спеціального авіаційного загону ОРС ЦЗ ДСНС України в м.Ніжині. Участь у грі взяли 8 команд старшокласників загальноосвітніх шкіл та навчально-виховних комплексів району з Перемоги, Талалаївки, Лосинівки, Галиці, Безуглівки, Великої Кошелівки, Крут та Вертіївки.

      Під час урочистого відкриття змагань учасників привітав голова Ніжинської райдержадміністрації Вячеслав Івашин та зауважив, що в сьогоднішній грі – усі переможці, адже кожен на змаганнях покаже свою готовність захищати вітчизну, фізичну витривалість, згуртованість і дух патріотизму.

         Програма військово-патріотичної гри «Я патріот» передбачала стройову підготовку, підтягування на перекладині, біг на дистанцію 60 метрів, метання гранати на дальність та санітарно-медичну підготовку.

        По завершенню змагань усі учасники побували в музеї історії створення військової частини та оглянули виставку спорядження рятувальників-водолазів. Крім того, дітвора мала можливість скуштувати справжньої польової каші.

    У підсумку в кожному виді змагань індивідуальні дипломи отримали учасники, котрі показали найкращі результати.

    Загальнокомандні місця розподілились так:

    І місце – команда Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст.

    ІІ місце – команда Перемозького НВК І-ІІІ ст.

    ІІІ місце – команда Вертіївської ЗОШ І-ІІІ ст.

    Усі переможці були нагороджені дипломами та кубками. Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин висловив вдячність усім учасникам та організаторам заходу і вручив Подяку командиру Спеціального авіаційного загону ОРС ЦЗ ДСНС України Івану Коробці.

 

 

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА