back

Обговорили ряд важливих питань життєдіяльності району

18 вересня 2018

Сьогодні голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів розширену оперативну нараду із своїми заступниками, керівниками управлінь та відділів, а також структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.

Головними питаннями, що обговорювались, були про стан виплати заборгованості по заробітній платі працівникам галузі охорони здоров’я, розрахунку за енергоносії, підготовку закладів соціальної інфраструктури до опалювального періоду.

Очільник району наголосив працівникам центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також служби у справах дітей тримати під контролем питання забезпечення паливом на зиму родин, котрі опинились в складних життєвих обставинах.

Значно покращився в районі стан підписання декларацій пацієнтів з сімейними лікарями, - повідомив головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Іван Бондар. Нині підписано 35 % декларацій.

В. о. начальника відділу економічного розвитку та торгівлі Ніна Кулініч звернула увагу присутніх на роз’яснення Мінекономрозвитку України щодо здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти. Замовникам необхідно враховувати вимоги Закону України «Про санкції» та Указу Президента від 21.06.2018 року «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 21 червня 2018 року «Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)»».

Головою райдержадміністрації, за результатами наради, було дано ряд доручень відповідним фахівцям.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА