back

На контролі робота в напрямку національно-патріотичного виховання молоді

14 вересня 2018

Роботу навчальних закладів району, спрямовану на забезпечення єдності поколінь, успадкування духовних та культурних надбань українського народу, проведення районного етапу військово-патріотичної гри «Я патріот», організацію та проведення в районі благодійної акції «Подарунок солдату» до Дня захисника України обговорювали сьогодні учасники координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді.

Провела засідання заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко.

Щодо першого питання Оксана Миколаївна озвучила свої рекомендації закладам освіти осучаснити та доповнити існуючи «Світлиці», сільським радам звернути особливу увагу на проведення заходів з нагоди визволення Ніжинщини від нацистських загарбників та благоустрою навколо пам’ятних знаків і солдатських могил.

У ході засідання обговорили місце та час проведення районного етапу військово-патріотичної гри «Я патріот». Традиційно вона буде приурочена до Дня захисника України.

Обласний же етап гри відбудеться 25-27 вересня, наш район представлятиме команда Ніжинського агротехнічного коледжу.

Запланували також і заходи з нагоди Дня захисника України, зокрема, виготовлення вітальних листівок, проведення благодійної акції зі збору продуктів харчування для учасників ООС та виготовлення учнями подарунків для них.

В організації заходів заручились підтримкою військового комісаріату.

Крім того, заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко поінформувала присутніх про проведення публічного конкурсу з визначення проектів національно-патріотичного виховання. Детально про це можна ознайоимтись в рубриці "Анонси" за посиланням

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА