back

Для споживачів газу Чернігівщини відкрився п`ятий сучасний Центр обслуговування

03 вересня 2018

В Бобровиці для клієнтів газових компаній відкрився сучасний Центр обслуговування. Відтепер 15 тис. споживачів газу райцентру та прилеглого району мають змогу отримати якісні консультації та сервісне обслуговування в новому форматі.

На відкритті були присутні поважні гості – голова Бобровицької РДА Василь Кучерина, голова Бобровицької райради Володимир Ляховенко та мер м. Бобровиця Тетяна Ковчежнюк.

Бобровицька філія стала п`ятою в мережі Центрів обслуговування ПАТ «Чернігівгаз», які працюють у форматі «відкритого простору». Це своєрідна міні-версія великих фронт-офісів. До цього сучасні Центри були відкриті лише в найбільших відділеннях – Чернігові, Ніжині, Прилуках та Корюківці.

За словами голови правління компанії, цей проект має на меті поступово охопити всю Чернігівську область.

«На сьогоднішній день, разом з бобровицьким Центром обслуговування, новим сервісом охоплено майже 232 тис. або 65% газифікованих домогосподарств Чернігівщини. В найближчих планах «Чернігівгазу» до кінця року, за рахунок переобладнання приміщень в Козельці та Бахмачі, досягти покриття 73%. І так, крок за кроком, ми прагнемо реалізувати стратегію налагодження високого рівня обслуговування клієнтів по всій області. Турбуючись не лише про забезпечення безаварійного та безперебійного газопостачання мешканців, а й про їхній комфорт та налагодження тісної взаємодії та взаємоповаги», - зазначила голова правління ПАТ «Чернігівгаз» Алла Ярова.

Відвідувачів нового офісу – фізичних та юридичних осіб, консультуватимуть 4 менеджери. В одному місці клієнти оперативно отримуватимуть весь спектр послуг, що стосуються газопостачання. Окрім консультацій по розрахунках є можливість вирішити питання технічного характеру – це видача технічних умов на підключення до систем газопостачання, погодження проектної документації, замовлення послуг з техобслуговування або ремонту газового обладнання, тощо.

Однією з головних новацій Центру стало облаштування зони ресепшн. При потребі менеджер ресепшн надаватиме консультації з нескладних питань, скерує відвідувача до відповідного спеціаліста, допоможе зареєструвати особистий кабінет та проінструктує щодо дистанційних способів передачі показання газового лічильника.

Щоб споживачі приходили за звичною їм адресою, розташування не міняли, а лише модернізували вже існуюче приміщення за новими стандартами.Особливу увагу приділено зручному зонуванню, щоб клієнт міг легко орієнтуватися всередині офісу. Все обладнано так, щоб відвідувачам було приємно і максимально комфортносебе відчувати – стильний інтер`єр, простора й світлазала очікування, зручні дивани, безкоштовний Wi-Fi, кулер з водою, а для людей з обмеженими фізичними можливостями облаштуваний пандус.

Центр обслуговування клієнтів працюватиме з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, в п`ятницю - з 8.00 до 16.00 без перерви на обід. Адреса центру: м. Бобровиця, вул. О. Бичка, 10.

ПАТ "Чернігівгаз"