back

В районі готуються до відзначення Дня Державного Прапора та Дня незалежності України

14 серпня 2018

Основні етапи підготовки до найголовніших свят держави - Дня Державного Прапора та Дня незалежності України обговорили члени організаційного комітету, засідання якого відбулося вчора, 13 серпня, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Оксани Мелашенко.

Присутні обговорили План заходів з підготовки та відзначення в районі державних свят, затвердженого відповідним розпорядженням голови районної державної адміністрації.

Зокрема, 23 серпня, у День Державного Прапора відбудеться урочиста церемонія підняття стягу біля адмінбудівлі Ніжинської райдержадміністрації, традиційна районна акція «Я громадянин України» з урочистим врученням паспортів 14-річним юнакам та дівчатам, покладання квітів до пам’ятного знаку «Герої не вмирають» у м.Ніжині.

Святкова концертна програма на честь Дня народження держави відбудеться 24 серпня у районному будинку культури у с.Талалаївка. Цього ж дня заплановано ще цілий ряд святкових культурно-розважальних заходів. Формат проведення районних урочистостей та деякі організаційні питання узгодили під час засідання члени оргкомітету.

Крім того, урочисті заходи з нагоди державних свят за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадськості пройдуть в усіх територіальних громадах району. У бібліотеках ЦБС будуть організовані тематичні книжкові виставки та експозиції, присвячені видатним державним діячам, історичним постатям та іншим особам, які зробили вагомий внесок у державотворення. Також передбачено проведення ряду спортивних заходів у населених пунктах району.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації