back

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ

08 серпня 2018

Вам потрібні кваліфіковані працівники? На Вашому підприємстві є вільні робочі місця? Бракує фахівців робітничих професій? Вашій увазі Ніжинська філія Чернігівського обласного центру зайнятості пропонує резюме шукачів роботи по всій Україні, зокрема, Ви можете дізнатись про їх професійні якості та попередню трудову діяльність.

ВАМ ПОТРІБНІ РОБІТНИКИ?

Фахівці служби оперативно доберуть Вам необхідних фахівців з числа безробітних, проведуть міні-ярмарок вакансій чи організують співбесіди з претендентами, за потреби - професійну підготовку потрібних працівників, інформацію про вільне робоче місце буде розміщено в електронній базі вакансій, на стендах, Інтернет-сайті служби зайнятості та порталі державної служби зайнятості.

У ЦЕНТРАХ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ ПІДГОТУЮТЬ ПРАЦІВНИКІВ НА ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Державна служба зайнятості пропонує роботодавцям підготовку кваліфікованих кадрів у власній мережі сучасних навчальних закладів - Центрах професійно-технічної освіти, які мають потужну навчально-виробничу базу європейського рівня. Навчання здійснюється за актуальними, а також за рідкісними на ринку праці професіями, за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Обирайте якісне професійне навчання – отримуйте висококваліфікованих працівників!