back

У Липовому Розі святкували День села

06 серпня 2018

04 серпня ошатно вбране село Липів Ріг зустрічало гостей та жителів своєї громади. У затінку центрального скверу відбулось святкування Дня села. Малечу порадували безкоштовними батутами та солодкою ватою, а для дорослих була організована концертна програма за участю борзнянського вокального гурту «Смоляни», місцевих школярів і дошкільнят, а також розігрувалась традиційна лотерея та працювала виїзна торгівля.

Ось уже третій рік поспіль не пропускає цю подію голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин. Він привітав громаду із святом, побажав процвітання та розвитку, подякував за роботу сільському голові Олексію Пелипканичу та за підтримку й всіляку допомогу керівнику ФГ «Липіврізьке», депутату районної ради Олексію Сутулі. Відзначив, що Липів Ріг неодноразово перемагав у районному конкурсі на кращий населений пункт і подякував за належний стан села не лише керівництву громади, а й самим жителям.

Від імені ФГ «Липіврізьке» привітав присутніх із святом заступник директора Валерій Ярмоленко.

Сільський голова Олексій Пелипканич, вітаючи громаду, виконав приємну місію – вручив конверти з матеріальним заохоченням жителям, котрі брали активну участь в облаштуванні благоустрою та санітарного стану села; учасникам бойових дій на сході країни та найстаршим жителям Липового Рогу.

Гості та мешканці Липового Рогу отримали гарний настрій та чимало позитивних емоцій від святкування, вечір для них завершився дискотекою.

Принагідно, Вячеслав Івашин разом із представниками ЗМІ оглянув туристичну родзинку села Липів Ріг - 300-річний дуб.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА