back

Обговорили актуальні питання життєдіяльності району

02 липня 2018

Сьогодні, 02 липня, голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин провів розширену нараду з актуальних питань життєдіяльності району. У роботі взяли участь заступник голови Оксана Мелашенко, керівник апарату Тетяна Липко, начальники управлінь, відділів, секторів райдержадміністрації, керівники районних установ.

Присутніми на нараді були озвучені звіти про проведену роботу, плани на найближчу перспективу та обговорені проблемні питання. Наразі актуальними залишаються питання фінансування галузі охорони здоров’я, зокрема, заборгованості з виплати заробітної плати медичним працівникам, а також заборгованість Лосинівської ОТГ по відшкодуванню коштів закладам бюджетної сфери.

На постійному контролі у голови райдержадміністрації стан реалізації на теренах району медичної реформи. Про це також ішла мова на нараді. Як повідомив головний лікар КЗ «Ніжинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Іван Бондар, на сьогодні уже підписано 430 декларацій з лікарями. Проводиться робота щодо придбання комп’ютерної техніки для амбулаторій. Вячеслав Івашин зауважив, що з метою надання якісних медичних послуг жителям Ніжинщини, заклади охорони здоров’я повинні бути забезпечені всім необхідним обладнанням.

Також у полі зору керівництва РДА і сім’ї району, що опинились у складних життєвих обставинах та у яких виховуються неповнолітні діти. Про постійний контроль та надання своєчасної необхідної допомоги таким родинам наголосив Вячеслав Івашин під час наради керівникам соціальних служб. Він також акцентував увагу на їх спільній тісній співпраці у цьому напрямку із сільськими головами.

За підсумками робочої наради головою райдержадміністрації було дано ряд доручень.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА