back

Вшанували пам`ять жертв війни

22 червня 2018

22 червня в рамках відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин разом із заступником Оксаною Мелашенко відвідали вдів учасників бойових дій в населених пунктах району.

У с. Велика Дорога – Подолянко Ольгу Іванівну, чоловік котрої загинув у роки ІІ Світової війни. Батька, матір та дружину Сергія Барана, загиблого в зоні АТО, із с. Богданівка та дружину Сергія Петрика, загиблого в зоні АТО, із с. Перемога.

Посадовці подякували за мужність й патріотизм чоловіків та синів, за витримку й наснагу у вихованні своїх осиротілих дітей. Побажали усім міцного здоров’я, довгих років життя та вручили продуктові набори.

Також цього дня керівники райдержадміністрації разом із головою районної ради Олегом Бузуном і головним лікарем Ніжинської центральної районної лікарні Юрієм Солодьком поклали квіти до Обеліску слави у с. Талалаївка та хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто боронив незалежність нашої держави, хто ціною власного життя приніс мир на нашу землю та власною кров’ю проклав шлях до майбутнього своїм нащадкам.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА