back

До уваги учасників антитерористичної операції щодо проходження психологічної реабілітації!

15 червня 2018

З метою реалізації Постанови Кабінету міністрів України від 12.07.2017р. «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революціїї Гідності» (зі змінами), учасники антитерористичної операції та постраждалі учасники Революції Гідності можуть пройти психологічну реабілітацію.

Для проходження психологічної реабілітації учасник антитерористичної операції, постраждалий учасник Революції Гідності звертається до районного управління соціального захисту населення за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання (перебування) із заявою, складеною в довільній формі, а для діючих військовослужбовців – за місцем перебування (розташування військової частини (підрозділу).

До заяви додається: копію посвідчення учасника бойових дій, особи з інвалідністю довідку МСЕК про наявність інвалідності та копію документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції.

Перелік реабілітаційних закладів, які надають послуги стаціонарно:

Міжгосподарський санаторій «Токарі»(вул.Санаторна, 96, с. Токарі, м. Лебедин, Сумської обл.)

Контактна особа:Грушко Оксана Анатоліївна (050)300-12-81 [email protected]

За додатковою інформацією звертайтеся до управління соціального захисту населення Ніжинської РДА за тел. (04631) 7-15-87.