back

Засідання комісії для перевірки закладів відпочинку з денним перебуванням дітей

22 травня 2018

Упродовж літнього періоду 2018 року у Ніжинському районі заплановано забезпечити оздоровчими та відпочинковими послугами 58,2% від загальної кількості дітей шкільного віку. 928 дітей будуть забезпечені відпочинковими послугами на пришкільних майданчиках з денним перебуванням.

Відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації «Про організацію літнього відпочинку та оздоровлення дітей у 2018 році» створено та затверджено склад комісії для перевірки закладів відпочинку з денним перебуванням стосовно їх готовності до прийому дітей у літній період.

Перше засідання комісії голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів 21 травня.

Заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко (голова комісії) та начальник відділу освіти Леся Лозова, начальник Ніжинського МРУ ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області Віктор Рафальський, лікар з гігієни харчування Ніжинського МР відділу ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» Михайло Грушко визначились із часом перевірки закладів відпочинку з денним перебуванням, об’ємом роботи, аби оздоровчо-відпочинкова кампанія в літній період у Ніжинському районі розпочалась вчасно – 29 травня.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА