back

Розширена нарада з актуальних питань життєдіяльності району

21 травня 2018

Сьогодні, 21 травня, відбулась розширена нарада з актуальних питань життєдіяльності району, яку провів голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин. У роботі взяли участь заступник голови Оксана Мелашенко, керівник апарату Тетяна Липко, начальники управлінь, відділів, секторів райдержадміністрації, керівники районних установ.

Традиційно були заслухані звіти керівників про проведену роботу, плани на найближчу перспективу та обговорені проблемні питання, які потребують вирішення.

Серед важливих озвучених питань були наступні: про стан виплати заробітної плати, розрахунків за енергоносії, проведення закупівель через електронну систему ProZorro, автобусні перевезення у районі, завершення посівної кампанії с\г підприємствами, проведення відповідної роботи у зв’язку із затвердженим Кабінетом Міністрів України новим порядком призначення субсидій, телефонного обслуговування громадян пільгових категорій, підготовки до організованого відпочинку та оздоровлення дітей, призову на військову службу, роботи із сім’ями у складних життєвих обставинах тощо.

Під час обговорення стану справ у медичній галузі району, голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин акцентував увагу на прийнятому рішенні щодо проведення ремонту у дитячому відділенні Ніжинської ЦРЛ за рахунок співфінансування із сільськими радами та сприяння народного депутата України Олександра Кодоли та наголосив на активізації роботи у цьому напрямку. Що стосується реалізації медичної реформи, за словами головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Івана Бондаря, наразі проходить процес підписання декларацій з лікарями, актуальним залишається придбання комп’ютерної техніки.

Учасники наради також обговорили проведення важливих заходів, що відбудуться на цьому тижні, зокрема, свята Останнього дзвоника у навчальних закладах, заходу до Дня матері та Дня сім’ї, відкритого турніру з настільного тенісу та узгодили деякі питання підготовки до засідання Колегії райдержадміністрації, яке планується на наступний тиждень.

За підсумками розгляду питань на робочій нараді головою райдержадміністрації було дано ряд доручень.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації