back

Нові палати в неврологічному відділені Ніжинської центральної районної лікарні. Наступний крок – дитяче відділення

15 травня 2018

14 травня народний депутат України Олександр Кодола відвідав Ніжинську центральну районну лікарню. Минулого року за його сприяння за кошти фонду соціально-економічного розвитку територій (у сумі 220 тис. грн.) було відремонтовано чотири палати неврологічного відділення та облаштовано сестринський пост і вхід у відділення металопластиковими конструкціями.

Разом із головою райдержадміністрації Вячеславом Івашиним депутат особисто переконався у тому, що хворі нині перебувають у комфортних та більш сучасних умовах.

Ремонт відділення варто продовжити і надалі, - переконаний керівник району, - оновлення потребують і решта палат, і туалет, і їдальня.

Олександр Кодола оглянув і дитяче відділення закладу. Керівництво Ніжинської районної державної адміністрації разом з адміністрацією лікарні переконане в тому, що комфортних та ошатних умов під час отримання медичних послуг потребують і діти. Заміна вікон, дверей, меблів, облаштування ігрової кімнати – це необхідність сьогодення.

Разом із головами усіх сільських рад керівництво району прийняло рішення про проведення ремонту у дитячому відділенні за рахунок співфінансування. Свою підтримку у цій важливій справі пообіцяв і народний депутат, адже одним із пріоритетних завдань у своїй роботі він вважає розвиток медичної галузі.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА