back

Олександр Кодола та Вячеслав Івашин із робочим візитом перебували у Вертіївській громаді

15 травня 2018

Учора з робочим візитом до с. Вертіївка завітали народний депутат України Олександр Кодола та голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин.

Посадовці зустрілись із головою громади, директором місцевої школи, а також поспілкувались із вчителями, працівниками та депутатами сільської ради.

За сприяння Олександра Кодоли минулого року за кошти державного фонду соціально-економічного розвитку територій були придбані проектори та комплектуючі на суму 100 тис. грн. та велопарковки за 48 тис. грн. для школи. Під час екскурсії закладом народний депутат мав змогу особисто переконатися у необхідності придбаного обладнання, адже чи не в кожному класі вчителі використовували його на уроці. А на парковці не було вільного місця.

Вертіївська школа – ошатна, комфортна, тут зроблено сучасний ремонт. Та найбільшою втіхою для гостей стала кількість дітей – їх у школі навчається 290.

Також Вертіївський сільський голова Ігор Мороз продемонстрував посадовцям новий спортивний клуб, де встановлено боксерський ринг, татамі для боротьби, тенісний стіл. Для комфорту дітей та молоді облаштовано душ та внутрішній туалет. Спортивний клуб розташували в будівлі колишнього МНВК, котрий минулого року Ніжинська районна державна адміністрація, за рішенням районної ради, передала у власність Вертіївської громади.

На подвір’ї доречним став новенький спортивний майданчик, котрий також придбали за сприяння народного депутата Олександра Кодоли за кошти фонду соціально-економічного розвитку територій.

Під час своїх зустрічей із вчителями, працівниками та депутатами сільської ради Олександр Кодола озвучив пріоритети своєї діяльності – це розвиток освітньої, медичної галузей та культури. Він вислухав усі проблемні питання жителів та разом із головою райдержадміністрації пообіцяв долучитися до їх вирішення. Крім того, нардеп озвучив і свої плани на підтримку Вертіївської ОТГ.

Як зауважив Вячеслав Івашин, адміністративна реформа – це шлях нашої держави до кращого і більш комфортного життя громадян. Вертіївська громада стрімко розвивається і має усі перспективи на європейське майбутнє.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськості РДА