back

"Талант року-2018" у Лосинівській ОТГ

14 травня 2018

11 травня у Лосинівському будинку культури відбулось свято з відзначення та нагородження обдарованих дітей Лосинівської ОТГ «Талант року 2018».

Організатор заходу – благодійний фонд Анатолія та Наталії Копиці, що проводить свято у Лосинівці вже не перший рік. Лосинівка цією родиною обрана недаремно, адже відомий підприємець та меценат Анатолій Копиця народився саме у цьому селищі.

Захід покликаний відзначити найкращих учнів та їх вчителів за високі успіхи та досягнення у навчанні, змаганнях, олімпіадах, турнірах та конкурсах. Як зауважила директор Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Валентина Гапоненко, усі учасники «Таланту року» - це світлі промінчики науки, спорту та творчості.

Захід проходив під гаслом «Сім’я – колиска роду». Тому з-поміж усіх була номінація «Сім’я – осередок любові», в котрій відзначили родину у трьох поколіннях. Школярів же Лосинівської ОТГ нагородили у номінаціях «Філологія», «Природничі і точні науки», «Історія і правознавство», «Гордість року», «Творчість», «Спортивна гордість року». А також під час заходу було обрано переможців музичного конкурсу, котрий став яскравим обрамленням дійства.

Загалом у конкурсі було номіновано 70 учасників. Заслужені нагороди та подарунки їм вручили голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, голова районної ради Олег Бузун, помічник народного депутата України Олександра Кодоли Тамара Стратілат, Лосинівський селищний голова Володимир Андрієць, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лосинівської ОТГ Віктор Кільовий, член Національної спілки художників України Юлія Петренко, депутати обласної ради та інші запрошені гості.

Очільники Ніжинського району подякували перш за все за організований захід родині Копиця та відзначили за неоціненний вклад у розвиток своїх дітей батьків та їх вчителів. «Адже любити дітей – це дар божий, а любити чужих дітей – це подвійний дар та подвійна подяка,» - наголосив Вячеслав Івашин.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА