back

Обговорили актуальні питання життєдіяльності району

19 квітня 2018

Сьогодні, 19 квітня, відбулась розширена нарада з актуальних питань життєдіяльності району, яку провів голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин. У роботі взяли участь заступники голови Сергій Батрак, Оксана Мелашенко, керівник апарату Тетяна Липко, начальники управлінь, відділів, секторів райдержадміністрації, керівники районних установ.

Під час наради були заслухані звіти керівників про стан справ у галузях освіти, медицини, соціального захисту, культури, сільського господарства, роботу структурних підрозділів РДА, обговорені проблемні питання, які потребують вирішення.

Значна увага керівництва райдержадміністрації під час обговорення була акцентована на питаннях проведення медичної реформи, виконання в районі Урядової програми «Доступні ліки», організації проведення медичними працівниками ранкового огляду дітей у закладах освіти з метою недопущення розповсюдження захворюваності на кір, підготовки до відпочинкової кампанії, проведення ряду районних спортивних заходів, зокрема, змагань з настільного тенісу, турніру з боксу, відкритої першості району з футболу. Крім того, заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко наголосила на підготовці заходів до Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги, а також Дня матері та Дня сім’ї.

Під час розгляду питань, що стосуються захисту прав дітей, голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин вкотре наголосив на посиленні контролю з боку соціальних служб за сім’ями у складних життєвих обставинах, сім’ями, де існує загроза вчинення насильства, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків та постійному відвідуванні цих сімей.

Обговорили під час наради і проведення в районі щорічної весняної акції «За чисте довкілля». Вячеслав Анатолійович звернувся до всіх присутніх керівників організувати на місцях відповідні заходи з проведення благоустрою прилеглих територій, озеленення, ліквідації сміттєзвалищ тощо.

За підсумками розгляду питань на робочій нараді головою райдержадміністрації було дано ряд доручень.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації