back

Триває підготовка до конкурсу-премії "Гордість району"

22 березня 2018

Вчора, 21 березня, відбулось друге засідання оргкомітету по підготовці та проведенню конкурсу-премії «Гордість району», яке провела заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко.

Щорічний районний конкурс-премія «Гордість району» проводиться з метою створення умов для підвищення професійної майстерності працівників різних галузей господарства; розвитку лідерства у суспільному житті району; активного залучення мешканців району до життєдіяльності їх громад; виховання у жителів району відчуття гордості за свою плідну працю; формування бажання у підростаючого покоління досягати нових успіхів заради процвітання рідного краю, а також для виявлення видатних і талановитих особистостей, відзначення інтелектуальної та професійної еліти району, нагородження громадян за найбільш вагомі професійні досягнення.

Відповідно до затвердженого Положення із внесеними у цьому році змінами, премія «Гордість району» присвоюється у 17 номінаціях.

До 15 березня проходив прийом заявок та відповідних документів на конкурс.

Оксана Мелашенко ознайомила членів оргкомітету з уже поданими документами від трудових колективів щодо учасників конкурсу. Присутні заслухали характеристики та прийняли відповідні рішення щодо кандидатур учасників у наступних номінаціях: «Керівник», «Місцеве самоврядування», «Підприємництво», «Охорона здоров’я», «Освіта», «Культура і мистецтво», «Громадський діяч», «Мужність і патріотизм», «Родина», «Кращий колектив». По решті номінацій обговорення та визначення переможців та лауреатів відбудеться на наступному засіданні 28 березня.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації