back

Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин прозвітував за 2017 рік роботи

06 березня 2018

Сьогодні, 06 березня, голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин звітував перед громадою району про виконану роботу у 2017 році.

У заході взяли участь народний депутат України Олександр Кодола, голова районної ради Олег Бузун, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району, депутати обласної та районної ради, сільські голови, представники громадських організацій та ЗМІ.

Під час свого звіту Вячеслав Івашин охарактеризував роботу райдержадміністрації упродовж минулого року з усіх напрямків діяльності. Зокрема, детально зупинився на питаннях бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку району, житлово-комунального господарства і будівництва, соціального захисту населення, сільського господарства, освіти, медицини, культури, розвитку фізичної культури та спорту, молодіжної політики, роботи з дітьми, оборонної та мобілізаційної роботи тощо.

Завершуючи виступ, голова райдержадміністрації подякував за співпрацю та підтримку працівникам Ніжинської райдержадміністрації, депутатам усіх рівнів, селищному, сільським головам, керівникам районних установ, підприємств та всій громаді Ніжинщини.

Перед присутніми у залі виступив також народний депутат України Олександр Кодола, який подякував Вячеславу Івашину та всій команді за плідну роботу, спрямовану на забезпечення стабільного соціально-економічного розвитку району та висловив сподівання на подальшу співпрацю. Крім того, депутат розповів про діяльність у своєму виборчому окрузі, залучення ним коштів державної субвенції на соціально-економічний розвиток територій для підтримки закладів освіти, медицини у Ніжинському районі та поділився планами на майбутнє.

Після закінчення доповіді усі бажаючі мали можливість задати питання голові райдержадміністрації та отримати відповіді на них.

На завершення заходу, голові райдержадміністрації Вячеславу Івашину було вручено державну відзнаку.

Користуючись нагодою, голова ГО «Ніжинська міськрайонна організація ветеранів Афганістану» Сергій Ступак, за дорученням народного депутата України, голови Всеукраїнської асоціації ветеранів Афганістану та АТО Сергія Куніцина, вручив Почесну Грамоту Верховної Ради України за особливі заслуги перед українським народом Вячеславу Івашину.

Також Грамоту Верховної Ради України за заслуги перед українським народом Сергій Ступак вручив Сергію Герасименку.

З високими державними нагородами учасників бойових дій Афганістану привітали народний депутат України Олександр Кодола та голова районної ради Олег Бузун.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА