back

Голова райдержадміністрації провів розширену робочу нараду

05 березня 2018

Сьогодні, 05 березня, відбулась розширена нарада з актуальних питань життєдіяльності району, яку провів голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин. У роботі взяли участь заступник голови Оксана Мелашенко, керівник апарату Тетяна Липко, начальники управлінь, відділів, секторів райдержадміністрації, керівники районних установ.

Присутні на нараді звітували про проведену роботу, проблемні питання галузей та плани на найближчу перспективу.

Зокрема, серед озвучених були питання стану надходжень до районного бюджету упродовж двох місяців, виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, розрахунків за енергоносії, надання первинної та вторинної медичної допомоги, виконання в районі Урядової програми «Доступні ліки» в частині використання коштів, аналізу проведення закупівель через систему «ProZorro», забезпечення автобусного сполучення під час складних погодних умов, необхідності оновлення містобудівної документації сільськими радами тощо.

Голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин акцентував особливу увагу під час наради на забезпеченні максимального режиму економії газу на вихідні та святкові дні. Обмеження його споживання в першу чергу стосується закладів освіти району.

Заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко інформувала про базовий тренінг Програми «Молодіжний працівник», який відбудеться в м. Ніжині 23-25 березня 2018 року та звернулась до присутніх керівників щодо подання заявок від установ для участі у заході.

Керівник апарату Тетяна Липко озвучила основні заходи цього тижня, зокрема, публічний звіт голови райдержадміністрації та урочистості до 8-Березня, а також нагадала присутнім про вчасне декларування доходів за минулий рік.

За підсумками розгляду питань на робочій нараді головою райдержадміністрації було дано ряд доручень.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації