back

Команда військового комісаріату стала переможцем спартакіади між працівниками органів виконавчої гілки влади та силових структур Ніжинського району

19 лютого 2018

16 лютого у спортивній залі Ніжинського агротехнічного інституту відбулась спартакіада між працівниками органів виконавчої гілки влади та силових структур Ніжинського району.

Участь у змаганнях узяли 4 команди: Ніжинська районна державна адміністрація (на чолі з головою Вячеславом Івашиним), Ніжинська об’єднана державна податкова інспекція (на чолі з керівником Геннадієм Тараненком), Ніжинський об’єднаний міський військовий комісаріат (на чолі з військовим комісаром Володимиром Якущенком) та Ніжинська місцева прокуратура (на чолі з прокурором Віталієм Хоменком).

Учасники змагались у 5-ти видах спорту: з міні-футболу, настільного тенісу, перетягування канату та в двох естафетах. Усі отримали заряд енергії та позитиву. Спритність, здібності та спортивний азарт визначили переможців:

І місце - Ніжинський об’єднаний міський військовий комісаріат.

ІІ місце - Ніжинська об’єднана державна податкова інспекція.

ІІІ місце - Ніжинська районна державна адміністрація.

ІVмісце - Ніжинська місцева прокуратура.

Відповідні Кубки та медалі усім учасникам вручила заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко.

Висловлюємо щиру подяку за підтримку спортивних заходів директору Ніжинського агротехнічного інституту Василю Лукачу, а також викладачам інституту і аграрного коледжу Юрію Булавенку та Володимиру Сахну за професійне суддівство.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА