back

Команда з с. Крути стала володарем Кубку Ніжинського району з волейболу

12 лютого 2018

10 лютого в спортивному залі Ніжинського агротехнічного інституту відбулись змагання на Кубок Ніжинського району з волейболу.

Заявки на участь у турнірі подало 8 команд сільських спортивних колективів: з селища Лосинівка, сіл Ніжинське, Крути, Липів Ріг, Світанок (дві команди), Сальне та Кукшин. Ще заздалегідь відбулося жеребкування, де всі учасники були розподілені на 2 групи (по чотири команди).

Традиційно, розпочалося все з урочистого відкриття. Учасників та вболівальників привітали організатори. Усі матчі пройшли досить цікаво та емоційно. Додавали азарту гравцям вболівальники.

І все ж, у результаті напруженої боротьби володарем Кубку Ніжинського району з волейболу 2018 року стала команда "Україна" (капітан Віталій Рубець) з села Крути. Слід додати, що важливу роль у перемозі крутян вже другий рік поспіль відіграла підтримка вболівальників, підвіз яких організував особисто Крутівський сільський голова Віктор Македон.

ІІ місце посіла команда «Світанок-2» ( капітан Микола Ткаченко), а ІІІ – з с. Сальне ( капітан Євгеній Яременко).

Команди призери отримали заслужені нагороди, які вручили голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин, завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Андрій Штайнеккер, голова спортивного товариства «Колос» Володимир Євтух.

Ніжинська районна державна адміністрація висловлює подяку за підтримку організації змагань директору Ніжинського агротехнічного інституту Василю Лукачу.

Сектор сім’ї, молоді та спорту РДА