back

Обговорили актуальні питання життєдіяльності району

15 січня 2018

Сьогодні, 15 січня, відбулась розширена нарада з питань життєдіяльності району, яку провів голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин. У роботі взяли участь заступники голови Сергій Батрак та Оксана Мелашенко, керівник апарату Тетяна Липко, начальники управлінь, відділів, секторів райдержадміністрації, керівники районних установ.

Присутні на нараді звітували про проведену роботу, озвучували проблемні питання галузей та плани та найближчу перспективу.

Зокрема, серед озвучених були питання виконання районного бюджету та бюджетів сільських рад за минулий рік, стан надання первинної та вторинної медичної допомоги, дотримання температурного режиму у закладах соціальної сфери, аналіз проведення закупівель через систему «ProZorro» у 2017 році, проведення агрохімічного обстеження грунтів у с\г підприємствах, перевезення громадян пільгових категорій на залізничному транспорті, медичного обслуговування чорнобильців тощо.

Особливу увагу керівництвом РДА під час наради було зосереджено на обговоренні використання коштів державної субвенції, передбачених на соціально-економічний розвиток територій та підготовки проектів будівництва та реконструкції, що будуть фінансуватись за кошти ДФРР. У тому числі, окрему увагу було акцентовано на необхідності підготовки такого проекту по музею М.Заньковецької.

Під час обговорення питань щодо захисту прав дітей та роботи з сім’ями у складних життєвих обставинах, голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин наголосив керівникам відповідних структурних підрозділів тримати на постійному контролі та приділяти особливу увагу дітям з незахищених категорій сімей у зв’язку з різким зниженням температури повітря, провести обстеження цих сімей на виявлення факторів загрози життю та здоров’ю дітей, стану забезпечення паливом, одягом та харчуванням.

За підсумками розгляду питань на робочій нараді головою райдержадміністрації було дано ряд доручень.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації