back

У Ніжині відбувся концерт «Різдвяні зустрічі» за участю Сергія Юскевича та його друзів

09 січня 2018

05 січня 2018 року в Ніжинському міському будинку культури відбувся концерт «Різдвяні зустрічі» за участю Сергія Юскевича та його друзів.

Усі, хто прийшов на перший концерт методиста Ніжинського районного будинку культури Сергія Юскевича, наживо почули добре знайомі пісні виконавців різних часів і згадали всі ті щасливі моменти, які кожен переживав під музику різних поколінь. Під час концерту виступили також Антон Чугунов та місцевий хореографічний колектив.

Підтримували Сергія рідні та близькі, колеги та викладачі, а також представники районної влади – голова Ніжинської районної ради Олег Бузун та голова Ніжинської районної державної адміністрації Вячеслав Івашин. Очільники району від щирого серця побажали виконавцю подальших успіхів та вдалого кар’єрного росту.

По завершенню концерту Сергій Юскевич висловив подяку усім, хто підтримував його під час підготовки свого першого в житті сольного концерту, а також адміністрації Ніжинського міського будинку культури. Присутні в залі щирими оплесками подякували молодому виконавцю за чудовий концерт та висловили сподівання, що після такого вдалого початку зможуть насолоджуватись співом ще не один раз.

Організаційний відділ районної ради