back

«Новорічні веселі старти» для працівників установ, організацій, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Ніжинського району

28 грудня 2017

27 грудня в спортивному залі Ніжинського агротехнічного інституту зібралися працівники установ, організацій, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Ніжинського району, щоб позмагатися у силі, спритності, винахідливості і просто відпочити. Тут відбулися «Новорічні веселі старти».

Відкрив змагання голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин.

У заході взяли участь: команда районної державної адміністрації, яку очолив Вячеслав Івашин, команда районної ради, на чолі з головою Олегом Бузуном, команда відділу освіти РДА, збірна команда управлінь, служб, відділів РДА та команда села Ніжинське, капітан – сільський голова Володимир Орел.

Учасники змагалися в шести естафетах, за результатами яких були визначені переможці. Ними стали:

І місце - команда села Ніжинське;

ІІ місце - команда відділу освіти;

ІІІ місце - команда районної ради.

Гарним бонусом для всіх учасників став чудовий настрій і позитивний заряд у передноворічні дні.

Привітали переможців та вручили заслужені нагороди заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко та (куди ж без нього в передноворічні дні!) Дід Мороз.

Окрему подяку висловлюємо керівництву Ніжинського агротехнічного інституту та викладачам кафедри фізкультури закладу за сприяння в проведенні та організаційному супроводі заходу.

Сектор сім’ї, молоді та спорту Ніжинської РДА