back

Відбувся перший фестиваль особливих талантів

15 грудня 2017

Сьогодні, 15 грудня, у районному будинку культури в с. Талалаївка за ініціативи голови районної державної адміністрації Вячеслава Івашина відбувся фестиваль особливих талантів «Ми можемо все, тільки крок нам назустріч зробіть».

Фестиваль покликаний виявити творчо обдарованих дітей з обмеженими фізичними можливостями, сприяти залученню їх до творчого життя суспільства, їх самореалізації, а також допомогти дітям адаптуватись в навколишньому світі.

Участь у фестивалі взяли 22 учасники, котрі представили свої малюнки, фотографії, вироби з дерева, бісеру, вишивку та ліплення, а також продемонстрували свої здібності в хореографії, вокалі, декламуванні віршів та спорті.

Привітали учасників та присутніх у залі голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, голова районної ради Олег Бузун, помічник народного депутата України Олександра Кодоли Тамара Стратілат. Вони подякували всім, хто був причетний до організації такого чудового заходу, який проводився у районі вперше. А талановитим дітям, учасникам фестивалю побажали здоров’я, віри в себе та свої сили, натхнення та оптимізму.

Усі учасники фестивалю отримали подарунки, дипломи та солодощі: Петрик Юрій, Полісмак Артем, Радченко Микола, Хомич Олександр, Хомич Артем, Дяченко Михайло, Дядичева Ксенія, Зубко Віталій, Карапута Богдан, Боровик Владислав, Зибницька Анастасія, Сердюк Михайло, Заболотня Катерина, Плющ Неллі, Коноваленко Катерина, Ювко Іван, Ярешко Наталія, Шукост Вероніка, Кобзар Вероніка, Святослав та Яна Лупікси.

Особливим гостем фестивалю став дитячий колектив «Джура» Ніжинської гімназії №3, деякі учасники якого теж мають особливі освітні потреби. Від організаторів заходу вони також отримали диплом та подарунки.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА