back

Про організацію та проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців

13 грудня 2017

Такою була тема навчання працівників апарату районної державної адміністрації та її структурних підрозділів.

Захід був проведений керівником апарату райдержадміністрації Тетяною Липко. Присутні ознайомилися з Постановою КМУ від 23 серпня 2017 року №640 «Про затвердження Типового порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців» та наказом Національного агентства України з питань державної служби від 27 листопада 2017 року №237 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо визначення ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» і «В».

Під час навчання більш детально було розглянуто І етап проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців – це визначення та перегляд завдань і ключових показників. З метою використання однакових принципів та критеріїв визначення ключових показників результативності під час оцінювання державного службовця присутні ознайомилися з прикладами завдань та ключовими показниками для керівника структурного підрозділу та головного спеціаліста.

Також під час навчання було розглянуто ряд інших питань порядку денного. Зокрема, про зміни у Пенсійному законодавстві інформувала Ганна Герасименко, головний спеціаліст Ніжинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України.

Головний спеціаліст сектору управління персоналом апарату райдержадміністрації Оксана Буракова довела до відома інформацію про можливість встановлення державним службовцям окремих категорій неповної тривалості робочого часу.

Начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Михайло Марченко надав рекомендації щодо чергового етапу декларування доходів.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА