back

Працівники районної державної адміністрації традиційно долучаються до благодійних справ

11 грудня 2017

Цього року громада Ніжинщини спільними зусиллями придбала сучасний УЗД-апарат для Ніжинської районної центральної лікарні. До важливої справи долучились працівники лікарні, районної державної адміністрації, вчителі, сільськогосподарські підприємства, сільські ради, депутати різних рівнів, громадськість. Разом було зібрано 760 тис. грн.

Нині уся чернігівська спільнота збирає кошти на додаткове обладнання для повноцінного функціонування новопридбаного лінійного прискорювача в Чернігівському обласному онкологічному диспансері. А саме комп’ютерний томограф та дозиметричне устаткування, вартість якого складає 25 млн. гривень, тоді як загальна вартість проекту «Лінійний прискорювач» становить 107 млн. гривень.

У листопаді цього року стартувала благодійна акція «Промінь надії», участь у якій беруть онкологи, артисти та представники влади.

27 листопада відбулись збори членів профспілкового комітету Ніжинської районної державної адміністрації, під час яких було вирішено продовжити традицію – участь у благодійних справах та перерахувати у грудні цього року одноденний заробіток на придбання необхідного обладнання для лінійного прискорювача.

Адже Чернігівський онкодиспансер – це єдиний в області спеціалізований соціально значущий заклад, який вирішує проблеми лікування онкохворих Чернігівщини.

Долучитись до благодійної естафети «Промінь надії» може кожен. Разом ми здолаємо рак!

Реквізити:

р/р 31557301121263

у ГУДКСУ в Чернігівській області

МФО 853592

код за ЄДРПОУ 02006065

Призначення надходжень:

На придбання лінійного прискорювача з комплексом обладнання для оснащення радіотерапевтичного відділення КЛПЗ «ЧООД».

Дізнатися більше:

КЛПЗ «Чернігівський обласний онкологічний диспансер»

• 14029, м. Чернігів, просп. Миру, 211;

• тел./факс (04622) 5-30-07;

Крім того, колектив Ніжинської районної державної адміністрації прийняв рішення про перерахунок коштів із профспілкових внесків на благодійний рахунок для встановлення у Ніжині пам’ятника загиблим воїнам АТО. Кошти для цієї благодійної справи будуть перераховані у січні наступного року.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА