back

Працівників органів місцевого самоврядування Ніжинського району привітали із святом

08 грудня 2017

7 грудня відзначають своє професійне свято працівники органів місцевого самоврядування.

Ця дата – чудова нагода нагадати всім, що самоврядування – це основа демократичного розвитку суспільства, згадати велику кількість людей, які працюють у цій сфері. Найбільш наближену до людей ланку влади у Ніжинському районі представляють 34 депутати районної ради, 404 депутати селищної, сільських рад району, працівники рад. За кожним із них стоїть громада, яка їх обрала, яка делегувала їм повноваження.

Сьогодні представники майже кожної громади – працівники органів місцевого самоврядування зібрались на урочистості з нагоди свята. І перш за все їх привітали очільники Ніжинського району – голова районної ради Олег Бузун та голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин.

Керівники зазначили, що до посадових осіб селищної, сільських та районної рад щоденно звертаються люди зі своїми проблемами, потребами. Жоден з них не обділений увагою, для кожного з них і в сільського голови, і в секретаря, і в інших посадових осіб є добре слово, мудра порада, вичерпна консультація, підтримка.

Вони висловили свої сподівання, що завдяки злагодженій роботі представницької, виконавчої та законодавчої гілок влади, тісному співробітництву вдасться не лише вирішити чимало непростих питань, а й реалізувати багато перспективних планів та задумів.

За сумлінну і наполегливу працю у розбудові Ніжинського району, реалізацію інтересів територіальних громад та забезпечення належних умов проживання своїх мешканців та з нагоди Дня місцевого самоврядування голова райдержадміністрації вручив Почесну грамоту та Грамоти:

- Любові Сацюк, Заньківському сільському голові;

- Людмилі Андрусенко, Безуглівському сільському голові;

- Руслану Острянко, Дуболугівському сільському голові;

- Ганні Оксенич, Данинському сільському голові;

- Аллі Конончук, секретарю Переяслівської сільської ради;

- Валентині Онишенко, секретарю Колісниківської сільської ради;

- Володимиру Другакову, депутату Ніжинської районної ради;

- Григорію Макаренку, депутату Ніжинської районної ради;

- Станіславу Ременюку, депутату Ніжинської районної ради;

- Ганні Товстоп’ятій, депутату Ніжинської районної ради.

Щорічно у районі проводиться огляд-конкурс «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку». За результатами конкурсу та з нагоди Дня місцевого самоврядування Вячеслав Івашин відзначив Грамотами районної державної адміністрації:

- Липіврізьку сільську раду за зайняте І місце (сільський голова Пелипканич Олексій Миколайович);

- Ніжинську сільську раду за II зайняте місце (сільський голова Орел Володимир Васильович);

- Кукшинську сільську раду – за III місце (сільський голова Пивовар Олександр Миколайович).

Приєднався до привітань міський голова Ніжина Анатолій Лінник. Подякував за співпрацю, за активну участь громади Ніжинщини у волонтерській діяльності та в провадженні реформи децентралізації.

Неймовірну атмосферу свята подарували присутнім працівники культури Ніжинського району та Лосинівської ОТГ (режисер заходу Світлана Мунтянова), а також вихованці Ніжинської міської дитячої хореографічної школи.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА