back

Вітання голови райдержадміністрації з Днем місцевого самоврядування

07 грудня 2017

Шановні працівники органів місцевого самоврядування!

Прийміть щирі вітання з Днем місцевого самоврядування – державним святом, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту місцевої демократії! Це свято людей, яких обирає суспільство.

Місцеве самоврядування – це найбільш наближена до людей ланка влади.

Від вашого професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності залежить добробут та розвиток кожної територіальної громади. Саме вам випала висока честь представляти її інтереси. Саме ви своєю роботою формуєте відношення населення нашого району до влади загалом.

Я щиро дякую всім депутатам районної ради, які працюють на сесіях, які висловлюють своє бачення щодо вирішення тих чи інших питань.

Я дякую всім сільським головам за співпрацю, за порозуміння, за те, що добросовісно виконують покладені на них завдання, секретарям та бухгалтерам, які відповідально відносяться до виконання своїх обов’язків. Сподіваюсь на подальшу плідну співпрацю у вирішенні завдань покладених на нас громадою району.

Від щирого серця я хочу привітати з днем місцевого самоврядування всіх хто причетний до цього свята. Бажаю наполегливості, мужності і нових здобутків у вашій нелегкій і відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх ваших життєвих планів і сподівань.

З повагою

голова райдержадміністрації

Вячеслав Івашин